Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2010 | 5049 vizualizari

 

Poate fi servita la o masa eleganta sau pur si simplu sa o ungi pe paine.Imi place si pe biscuiti sarati sau cu legume. Are o aroma deosebita si sper sa gasesc si iarna ceapa verde ca sa o pot face cat mai des.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr pasta de branza la tub sau la pachet
  • 1/2 castravete de sera sau echivalentul in castraveti de gradina,taiat cuburi mici
  • 3-4 linguri cu ceapa verde,tocata marunt
  • 1 lingura menta proaspata sau 1 lingurita menta uscata
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde:

Amesteca toate ingredientele,in afara castravetelui. Adauga sare si piper dupa gust. Incorporeaza castravetii si amesteca usor.

Se serveste pe paine,pe biscuiti sarati,in clatite sarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

lia maria 1

19.10.2010, 09:42

minunat trebue sa incerc reteta asta

Corinuta 1

19.10.2010, 10:47

bestial arataaa!

nadina73 1

25.10.2010, 01:12

super5f

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi umpluti la cuptor